It's now or never

dimecres, de març 15, 2006

Electrika

Moreland Cowboy no ha desaparegut, ni ha mort, ni res de semblant. Les darreres setmanes les agendes, les coses de la vida i altres incògnites han propiciat un darrer mes de poca activitat, al menys de la que es veu.

Sa veritat es que aquesta aventura musical està hibernant, inactiva però viva, i ben aviat tot coincidirà de cara a retornar a sa feina amb ses cançons noves.

He passat per un petit debat intern, referit sobretot a un dilema. Resulta que la majoria de cançons les compòs a casa, guitarreta sobre bases electròniques que faig amb l’ordinador, i clar, moltes vegades tinc es dubte de si aquestes bases han de resultar component intrínsec de la pròpia cançó, o si només han de ser una primera referència a eliminar un cop sa cançó quedi arranjada per la Moreland Band, amb instruments acústics i reals. Duda cruel…

Finalment he decidit no pensar com un pureta (una vegada vaig dir que mai utilitzaria electrònica a la meva musica, clar que també vaig jurar que mai tindria telèfon mòbil!) i tirar envant amb les bases, que al final, si bé no resulten ser el principal conductor de la cançó, si que atorguen sonoritats i ambients que difícilment es podrien aconseguir sense elements com samplers i seqüenciadors. Així que he decidit donar cabuda a qualsevol element que resulti d’aportació musical, sense tenir en compte la seva naturalesa.

La meva idea es duplicar les cançons en dos ambients diferents: Un de tradicional, acústic i real; l’altre amb les bases i afegits electrònics. Cada cançó té moltes cares.
Això ens dona la idea de un ep paral·lel que podria ser anomenat “Electrika”, a on figurarien les versions més sintètiques i digitals de les cançons de Moreland Cowboy.

Paja mental? Sense dubte. Però això és lo guapo de tenir un blog…

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

que passa? ja has deixat la feina i tens massa temps lliure???
un beso, pistolero!

2:47 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

"¿Sueñan las ovejas con androides?"
Qualcun dia ho faran.
Fes els teus somnis realitat,,,
Fes-nos somiar amb la teva música elèctrica i electrizant,,,

1:00 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home