It's now or never

dimecres, de desembre 28, 2005

The Day After Tomorrow



Encara no havia dit res de com va anar sa actuació de Satellites al passat Festival Indirama, també conegut com "La Cúpula del Trueno" de Mad Max 3, però sense na Tina Turner.
Farem una cosa, omitirem cap comentari que no vagi lligat a lo purament musical. Si, si, millor així.
Per a mi, i per sa resta dels nins segons he pogut xerrar amb ells, el concert va ser genial. Estavem molt tranquils, i tot i que feia gairebé mig any que no ens trobavem en actiu amb el grup crec que varem conectar d'allò més bé.
Els horaris dels festivals, afegits a certs canvis de darrera hora que ens varen obligar a tocar a les 21:00 hores del divendres (sempre ens passa a nosaltres això...), van fer que no poguessim tocar tot es repertori que tenien previst, però crec recordar que les 6 o 7 cançons que ferem ens van omplir a tots.


Record que Torna va ser fantastica, molt bona, especialment al final. Ens jordi ens va demanar que toquesim suau, per anar pujant poc a poc. Molt orgànica, sip.
I res, que per mi va ser genial poder tornar a tocar amb es meus nins, i es veu que a tots ens feia il·lusió, perque ens varem insultar una mica menys de l'habitual.

Esper que ho poguem repetir aviat...

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

qui es aquest barbut?? mare meua

12:37 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home