It's now or never

dimecres, de novembre 16, 2005

With a little help from my friends


Dia 1 de desembre pasen moltes coses. Es el primer dia del mes, es el dia que un servidor i es seus estimats companys de Satellites tornarem de London Town després d'uns dies d'assajos preparatoris pel concert al festival Indirama, del amigo Toni Pla. Es el dia en que també arribaran a l'illa els esperpents de Everything on Black (EOB), liderats pel nostre heroi finlandés Antti Koskinnen, per tocar també a la cita mallorquina festivaloide (el pitjor es que tornarem els dos grups junts al mateix avió, i pot ser realment dur i memorable). Es el dia en que ens visitaran, directament des de Girona, els nostres amics i campeons Jose i Txutxi de Psycoine, que passaran uns dies a villa Moreland per fer maldats i remoure la nit de ciutat.
Una data tan assenyalada necessitava d'un gran aconteixement que resumís tota aquesta convergencia de freaks a un sol punt geografic. I s'ens ha ocudit una idea.
El dia 1 de desembre, a partir de les 21:00, tenim tots una cita al Cafè Lisboa del carrer de sant Magí, per celebrar una nit de bona musica i major amistad. S'espera un "round" d'es millors (!) cantautors-pseudointelectualoides-flipaillos-de-la-vida-artistillas-hippiosos. En la palestra: Ses melodies tramuntaneres del Pre-home i els seus amics imaginaris (mr. Jimmy Bass, AKA Puter de la garriga), les tonades mojabragas d'es verro Antti-ago K. ("Let's eat som tapas now!"), les delicioses peces liriques den Jose "muchos-pelos" Psycoine ("I came in your glasses", imprescindible!) i els derroteros derrotats de Moreland Cowboy (en minúsculo Debut). El company Pep Toni Ferrer ens ha promès una interpretació arritmica i atonal del seu vibrafon (quin fantastic instrument, amics meus...), que esperam també es faci realitat. Molta musica, molts d'amics, un relatiu talent.
Remember: Cafè Lisboa, 1 de desembre, 21:00 hores.
Vagi per dit.


PD: Acabam de rebre una nova entrada a aquesta nit de bauxa i esbarjo. També comptarem amb sa desitjada presència den Joan Castells, AKA Petit, AKA, Castle Magic, AKA Lidl. Ja hi som tots, podeu tancar la porta.

1 Comments:

Blogger Marlon Random said...

Falto yo!!! Idiota!!!

3:25 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home