It's now or never

dijous, de novembre 17, 2005

Boys are back in town

El proper dia 2 de desembre Satellites tornen a la terra que els va veure creixer (a qualcuns més que als altres) musicalment, clar.
La cita es el festival Indirama, que organitza el company Toni Pla "el antonios", que s'ha tornat a embarcar en una aventura festivaloide d'hivern, meam com acaba això. Fa prop de 5 mesos que Satellites estem ben aturadets, per logistica i altres questions que ara no venen a cuento de res.


El fet es que en Jordi té al forn el seu projecte de "Marzipan Man", com ja es va poder veure als concerts que ens va oferir a l'espai de Ses Voltes i al bar dels amics Peter i Xisco Netweight. Encara no heu sentit "Take this wind as an advice of storms to come"?, no sabeu lo que vos perdeu...

Jordi Herrera, bizcochito suave y esponjoso.

En Puter està com una cabra, però això ja ho sabieu tots. La nostra comadreja preferida està moguent es fils de sa seva aventura personal "El Pre-Home i els seus amics imaginaris". L'amic josé canta als somnis, sempre mirant la Tramuntana, demanant-se a on van totes ses promeses. Els privilegiats ja varem tenir una mostra de les seves cançons al concert que va oferir al Cafè Lisboa. Un al·lot tan gran com alt.

No negareu que en Puter és únic...

Jo mateix també estic embullat amb el projecte de Moreland Cowboy. Avui mateix tenim la primera trobada en Pep Toni Ferrer, Don Enrique i un servidor, per començar a tocar ses cançons noves, que responen a noms com "Come", "What You Have To Do", "X-Rays" o "Better All Watch Out". Segur que anirà bé.

Moreland Cowboy rides again.

El meu bateria preferit no te projecte de cantautor, però segurament toca més que tots nosaltres junts. Pushin' up tha Beat a Demeter i a altres bandes de la City. El company Joantoni Seguí segueix essent el Funky Drumma més rockero del planeta Musica. Ho podreu comprovar el dia 2 al Indirama. Cuidado con ese bombo, que lo carga el diablo!!

Joantoni Seguí, kicking against the drums.

1 Comments:

Blogger Marlon Random said...

Por suerte y por desgracia estoy en Cádiz el día 1, la verdad es que me hubiera encantado participar en esta reunión fanta´stica... No vemos por Nadal?

Grafoz.

3:40 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home