It's now or never

dimarts, de novembre 01, 2005

Moreland Cowboy rides again...


Moreland Cowboy està preparant una nova aventura musical, que esper pugui començar a estar viva ben aviat. De moment m'estic tornant loco amb 9 cançons noves, que demanen a crits ser tocades i gravades l'abans possible. Sa intenció es treballar amb diversos musics amb ganes d'experimentar i de trobar noves maneres de composar. Sa intenció es sa de prioritzar els sons i sa manera de fer-los servir a l'hora de fer una cançó. Es só es un element magic, que de vegades queda eclipsat per es tradicionals canons de la musica moderna.
Moreland Cowboy ja té el compromis i l'ajuda anticipada del bon amic Pep Toni Ferrer, lider i cara visible de Trailer (ara Trailer Quintet, possiblement sa millor banda de Mallorca now-a-days) i d'es meu melindru preferit, Don Enrique (doctor martin clavo, neo tokio, redsuns, petit...). Des d'aqui vull convidar a altres esperpents musicals a participar, si lis fa ganes, es clar. Aquest es el perfil que cercam: No volem guitarristes, ni baixistes ni teclistes ni res d'això. Volem MUSICS, es a dir, persones que no es vulguin limitar a si mateixos dins d'un rol de instrument. Aqui tothom ha de tocar-ho tot, millor o pitjor, això es lo de menys. Pero que ningú s'engani. Això no és un grup, i no farem ni camisetes ni tendrem gires ni groupies (mai n'hem tingudes realment). Aquesta és i ha de ser una vertadera societat musical, sense pressions ni horaris, ni tres assajos obligatoris setmanals. Avisats quedau. Aquesta es la idea. Estau tots convidats.

1 Comments:

Blogger Marlon Random said...

cuanto vale la preinscripción??? Habrá comidas comunales y guateques con hermanas de socios??? Se puede pagar con visa o contra reemboooooolso??? Aquí, en remoto, un amigo que te apolla.

3:52 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home