It's now or never

dilluns, d’octubre 23, 2006

Tot es culpa de My Space


Tot es culpa de My Space, repetiré. Estic xerrant des vertiginós abandonament dels Blogs per part de sa comunitat artística/musical/indie/me-aburro de Mallorca. Fa mesos que veig blogs que romanen inalterables, sense entrades, sense actualitzacions (jo el primer).
I clar, jo entenc que My Space es una eina sobretot útil, però així i tot, i després d’haver obert un compte, i d’haver navegat per aquí i per allà fent amics ho considero un entorn molt més despersonalitzat que no el Blogger.
De qualque manera sa penya se menja molt més es coco a l’hora d’escriure aquí, l’escrit romandrà en certa manera, i tots volem plasmar la millor literatura (amb perdó) de la que siguem capaços. En certa manera sent una major comunicació amb els qui interactuen amb mi al blog, i al final d’això es tracta internet, no?
My Space està guai, però du menys feina a l’usuari, i potser va camí de convertir-se en un entorn per lligar, penjar fotos d’un mateix en banyador o xatejar absurdament amb emoticonos com al messenger.
Lo que mola es poder escoltar i penjar música. Això si.

3 Comments:

Blogger joan said...

jo crec que es complementen. a myspace està molt bé lo de poder escoltar la música, i també l'agenda de concerts... (per cert, he estat escoltant avui les teves noves cançons... molt bones, com era d'esperar).

6:50 p. m.

 
Blogger Oliva trencada said...

Els blogs i les myspaces serveixen per crear una interactivitat entre la macrocomunitat musical. Cançons, anuncis de concerts, cotilleos, anècdotes, divagacions, sugeriments, propostes, intercambis d'idees, etc., nutreixen ambdues eines internàutiques, si be es cert que hi ha una davallada significativa dels blogs, deu èsser per què es veu afectada aquesta interactivitat. Els Blogs han collit, darrerament, com a principal funció la de contar batalletes, i de vegades tan personals que "el internauta de a pie" es perd i no deixa comentaris a determinats posts, així al no haver resposta del receptor, l'emisor es cansa de escriure coses i l'interactivitat es perd.
En cambi al Myspace l'interactivitat es crea desde un punt de vista molt més musical, uns músics penjen cançons i la resta del mon les escolta, siguin 5 o 5000 escoltes, aquí tothom té la mateixa oportunitat d'èsser escoltat ( i d'escoltar). A més, un grup pot fer publicitat de concerts, i proposar els seu gusts musicals.
El que estaria be és que qualcú creas un híbrid d'aquestes dues eines.

6:40 p. m.

 
Blogger Moreland Cowboy said...

En Master Oliva Salomonic... Molta raó tens

9:40 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home